August for fuld udblæsning

De sidste par uger har været så begivenhedsrige, at jeg har svært ved at vurdere, hvor jeg lige skal starte.

Vi er, først og fremmest, ved at falde til i den nye lejlighed. Vi mangler lidt billeder og hylder og den slags, men det fungerer nu. Karla har efter eget ønske fået det lille børneværelse, for der var plads til hendes seng. Det store børneværelse er så et fælles legeværelse og der Albert sover. På den måde har de et sted, de kan lege sammen, og slå sig løs, samtidigt med at Karla har et sted, hvor kan lukke døren og være i fred for små pillefingre.

Den 11.-14. August var Karla og jeg et smut i København. Min bedste veninde og børnenes Gudmor skulle giftes. Vi havde lovet at være der, så der var ikke andet at gøre end at lukke øjnene og trykke “køb billet”. Vi havde en god tur og det var et fantastisk bryllup. Karla og jeg var brudepiger, og Karla var så yndig som hun nogensinde har været. Hun strålede af stolthed, og hun klarede opgaven absolut perfekt. Det betød virkelig meget for hende.

Hjemme i Grønland havde Casper sin første arbejdsdag som IT-konsulent hos inu:it. Det er et job med spændende opgaver og masser af muligheder, og kollegerne er søde. Der er masser af fordele, såsom en god kantineordning, mulighed for at låne bil med hjem en gang imellem og årlig feriefrirejse (til fx Danmark) for hele familien.

Weekenden efter havde vi inviteret alle vi kender til Kaffemik i anledning af Karlas 5 års fødselsdag og som en art housewarming. Det var et forfærdeligt vejr med voldsom blæst og isende regn. Så det satte en begrænsning på besøgstallet, men vi fik mødt vores overboer, som er en familie med 2 piger på hhv. 3 og 7 år. Dem har Karla leget rigtig godt med.

wp-image-571200372

Derudover har jeg været ude at sejle 2 gange (det kommer i et indlæg for sig), Casper har skudt lerduer (jeg har skudt efter lerduer) og det var han ret skrap til (det var jeg ikke), og Karla er startet i Børnehave, hvilket hun (og hendes forældre) er ret glade for. Albert går lystigt rundt, fjoller og er glad, og piller lidt for meget i storesøsters ting.

 

Det har virkelig været en august med meget at byde på, mange oplevelser og meget at forholde sig til. Vi har ikke så mange store omvæltninger på tapetet længere – vi venter på, at Albert får en vuggestueplads, men det ved vi ikke ret meget om endnu – så det ser ud til at vi går ind i en mere rolig september. Rygtet siger, at det er i september sneen kommer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s