Det indlæg, der handler om, hvor åndssvagt mange myg, der kan være i Grønland 

Myggesæsonen er over os, og de sidste par dages gode vejr har givet de små bæster fantastiske leveforhold. I dag har jeg investeret i noget så elegant som et myggenet til at tage over hovedet, og en kasket til at holde nettet væk fra ansigtet. Jeg skulle have købt et net til os alle, men jeg er ikke den eneste, der fik den ide, så der er udsolgt mange stedet. 

I går var min første oplevelse med mygge-infernoet. Bevares, jeg har oplevet myg før, det er ikke en fremmed ting, men mængden var helt ny. Vi snakker om så store mængder, at hvis man lukkede øjnene og klappede i luften, så var man sikker på at klaske en myg eller flere. Så mange myg, at tog man hætte på, lød det som regn, der trommer på en teltdug. Vi havde pakket kameraerne ned, og sat kursen mod Circussøen ikke langt fra hvor vi bor. Men vi var ikke kommet ret langt, før vi var omringet. Vi opgav turen, og blev enige om, at det bedste ville være bare at løbe ind i Brugseni, og så hjem igen bagefter. 

I Brugseni havde de dog myggespray, så vi forsatte turen. Stadig omsværmet, men dog i lidt mildere grad. Vi nåede lidt over halvvejs og havde (bortset fra de der myg) en god tur 🙂 Vi blev enige om at tage turen igen, når myggene er skredet. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s