En begivenhedsrig uge

Nu har vi rundet 3 uger i Nuuk, og som som Karla fortalte en fremmed pige i bussen, så føler vi os hjemme her. 

Denne uge har budt på mange oplevelser. 

I onsdags fandt vi en privat dagplejemor, der kan tage både Karla og Albert. Torsdag lavede vi en aftale med hende, og børnene starter d. 7. August. 

Onsdag sendte Casper en ansøgning til en it-virksomhed i byen. Torsdag blev han kaldt til samtale, og fredag var han så til samtale. Ideen med samtalen var at se, om kemien var i orden. Samtalen endte med at tage 2 timer, hvor de snakkede om både arbejdspladsen, men også alt muligt andet. I næste uge skal han mødes med en mand i firmaet, der vil se om Casper har fagligheden i orden. Det håber vi rigtig meget, at han synes, for det lyder til at være en rigtig god arbejdsplads! 

Samtidig får jeg mere og mere styr på mine arbejdsopgaver. Jeg får virkelig brugt det jeg kan, og jeg føler, at jeg gør en forskel. Det er en uformel arbejdsplads, med masser af humor og frihed under ansvar, og jeg er kommet ind i et godt team. Udover at jeg løser nogle spændende opgaver, så elsker jeg, at jeg er så tæt på politik og lovgivning som jeg kan komme, uden selv at skulle på talerstolen. I fredags kom Casper og børnene forbi kontoret, og da Formanden (det grønlandske svar på statsministeren) så Karla, hentede han en frisbee, og så stod de ellers og kastede til hinanden. Karla fik lov til at beholde frisbee’en, og fortalte glædeligt til alle, at hun havde fået den af “en mand på mors arbejde”. 

I dag var vi ude for at købe de mest nødvendige ting til vores permanente bolig – vaskemaskine, køleskab og seng. Vi fik en fin pris på vaskemaskine og køleskab, og fordi vi også købte sofabord der (vi manglede et, der ikke fyldte så meget), fik vi en køkkenmaskine med uden beregning. Jeg er begyndt at glæde mig til at flytte i vores permanente bolig, for selv om vi bor helt fint her i vakantboligen, så savner jeg, at børnene har deres egne ting, og vi kan indrette os som vi vil. Det kan nok godt sammenlignes med at bo i et sommerhus. Det fejler ikke noget, men det er ikke vores. Og den følelse glæder jeg mig til at få. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s